Olemme mukana mm. seuraavissa kirjoissa:

Helsingin Sanomien historia

"Aatos Erkosta uusi näkemys - Helsingin Sanomien juuri ilmestynyt yrityshistoria nostaa esiin piiloon jääneet vaikuttajat. Suuri affääri on jännittävä tarina Päivälehden ajoista nykyhetkeen."

Helsingin Sanomat 3.9.2017


Henkivakuutusyhtiö Suomi

"Suomen viime vuosikymmenten vaiheita sävyttivät finanssiryhmien sisäiset ja väliset valtapelit. Juonen käänteiltään ne muistuttivat dekkarisarjoja. Vain murhat puuttuivat."

Talouselämä 19/2018

Tammikuun kihlaus 70v

"Oli lama, epäluottamus ja tupo-krapula", kirjassa sanotaan ja huomautetaan, että vanhan viisauden mukaan krapula lähtee sillä, millä se on tullutkin.

Iltasanomat 23.1.2020

Ehnroothin historia

"Kirja on eräänlainen sukusaaga [--]. Adolf Ehrnrooth muistetaan värikkäänä hahmona, mutta hänen värikkyytensä oli haaleaa verrattuna omaan isään Ernst Ehrnroothiin."

Iltasanomat 17.10.2017

 HOK-Elanto

"Anitra Komulaisen, Markku Kuisman, Sakari Siltalan ja Teemu Keskisarjan vetävästi kirjoittama ja sisällöllisesti rikas teos tarjoaa niin vanhoille kuin nuorillekin lukijoille värikkään matkan osuuskaupan historiaan."

Demokraatti 3.11.2015 

Lähivakuutus

"Uppdraget att utarbeta historiken gavs åt fil mag Annastiina Henttinen som med ambition och snabbhet fullföljde uppgiften. Det blev en mycket grundlig skildring, säkerligen en av de mest omfattande och klarläggande historiker vi har inom försäkringssektorn i landet."

Vasabladet 20.8.2006

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
100-vuottaSuomen Sahat ry

"Kiitos kustantajan, ettei se teettänyt kuivaa ja pönäkkää järjestöhistoriikkia. Annastiina Henttinen sen sijaan teki luistavan, lyhytvirkkeisen ja ymmärrettävän tarinan, melkeinpä reportaasin."

Talouselämä 8/1995 

Maaseutupolitiikka -raportti 


info@stooritoimisto.fi